LEDNING

Marcus Wahlberg
CEO & Co-CIO
Marcus Wahlberg är grundare av och VD för Elementa Management AB samt ansvarig förvaltare av fonden Elementa. Marcus har erfarenhet som investeringsansvarig på Investment AB Öresund samt VD för dess dotterbolag Ven Capital AB. Dessförinnan arbetade Marcus med investeringar på H Lundén Kapitalförvaltning som förvaltade hedgefonden Eikos. Marcus har också erfarenhet inom Corporate Finance på Carnegie Investment Banking. Marcus Wahlberg har en M. Sc. med inriktning finans från Handelshögskolan i Stockholm.

Marcus.wahlberg@elementamanagement.se
+46 (0)705-835 999

Jonas Bertilsson
Co-CIO
Jonas Bertilsson är förvaltare av fonden Elementa. Jonas har erfarenhet som investeringschef på Varenne samt VD för private equity fonden Varenne Invest I. Dessförinnan arbetade Jonas med M&A på börsnoterade IT-bolaget Addnode Group. Jonas har även erfarenhet av Corporate Finance på Carnegie Investment Banking. Jonas Bertilsson har en M. Sc. med inriktning redovisning och finansiering från Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare styrelseerfarenheter inkluderar Mengus, Pema Sweden och Bed Factory Sweden.

Jonas.bertilsson@elementamanagement.se
+46 (0)739-397 636

Filip von Uexküll
COO & deputy CEO
Filip von Uexküll är bolagets COO och stf. VD. Filip är SwedSec-licensierad och har erfarenhet från flera olika positioner inom Avanza Bank, bl.a. inom tredjepartsprodukter och som aktiemäklare. Filip är även bolagets klagomålsansvarige samt ansvarig för frågor rörande penningtvätt och finansiering av terrorism. Filip von Uexküll har en BA (hons) från University of Westminster i London.

Filip.vonuexkull@elementamanagement.se
+46 (0)705-555 661