STYRELSE

Matts Ekman
Ordförande
Matts Ekman är för närvarande styrelseordförande i Carnegie Fonder AB och Handelshuset Ekman & Co. Matts är tidigare vice VD och finansdirektör för Vattenfall-koncernen. Han har även 20 års erfarenhet som finansdirektör för Electrolux-koncernen. Matts har en civilekonomexamen från Lunds Universitet och en MBA-examen från University of California, Berkeley.

Niklas Wakeus
Styrelseledamot
Niklas Wakeus är för närvarande grundare och VD för Professional Secrets (Opexi AB). Niklas har tidigare varit COO och säljchef för Blueair Group, VD och COO för Tradimus Group samt ordförande i H1 Communication AB. Niklas har även erfarenhet från ett flertal olika positioner inom Electrolux, bl.a. inom Treasury, samt som styrelseledamot i Electrolux Financial Services AB. Niklas har en civilekonomexamen från Göteborgs Universitet.

Marcus Wahlberg
Styrelseledamot
Marcus Wahlberg är grundare av och VD för Elementa Management AB samt ansvarig förvaltare av fonden Elementa. Marcus har erfarenhet som investeringsansvarig på Investment AB Öresund samt VD för dess dotterbolag Ven Capital AB. Dessförinnan arbetade Marcus med investeringar på H Lundén Kapitalförvaltning som förvaltade hedgefonden Eikos. Marcus har också erfarenhet inom Corporate Finance på Carnegie Investment Banking. Marcus Wahlberg har en M. Sc. med inriktning finans från Handelshögskolan i Stockholm.